Voordelen van press on nails

Voordelen van press on nails

Drukke ochtenden, strakke deadlines en een hectisch sociaal leven - wie heeft er tijd om uren in de nagelsalon door te brengen? Gelukkig is er een magische oplossing voor onze drukbezette levensstijl,  press-on nails!

In deze blogpost laten we je de voordelen van press on nails en ontdekken we waarom steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor deze handige en glamoureuze alternatieven voor traditionele manicures.

 

Workaholic met stijl! 
Ken je dat gevoel? Druk aan het werk en dan die regels... Geen acryl- of gelnagels toegestaan!  Maar maak je geen zorgen, we've got your back met press on nails.

Je plakt ze gemakkelijk thuis, net als een pro, en verwijdert ze even snel.  Zo kun je op je vrije dagen gewoon stralen met verzorgde nagels en voordat je aan het werk gaat, zijn ze in no-time weer gone! Voila! 

Tijd is geld, Diva's!
Laten we eerlijk zijn, tijd is kostbaar. Onze ochtenden zijn vaak al chaotisch genoeg zonder de extra tijd die nodig is voor een salonbezoek. Met press on nails bespaar je tijd en ben je binnen enkele minuten klaar met je nagels. Gewoon aanbrengen, even aandrukken en voilà - je bent klaar om de wereld te veroveren!

Eindeloze Stijl, Zero Drama
Heb je ooit gewenst dat je nagels perfect passen bij je outfit? Met press on nails is dat een fluitje van een cent! Er is een ruime keus aan stijlen, kleuren en designs om uit te kiezen. Van klassieke French manicure tot glitternagels - je kunt je look aanpassen aan elke gelegenheid.

Nieuwe nagels wanneer jij dat wilt
Hou je van variatie? Press on nails zijn je beste vrienden! Je kunt ze op elk moment eenvoudig verwisselen voor een nieuwe set, zonder gedoe of schade aan je natuurlijke nagels. Zo kun je altijd de nieuwste trends en stijlen uitproberen.

Nail Tabs - Sunny Beach

Budgetvriendelijke Glamour
Glamoureuze nagels hoeven je bankrekening niet te plunderen! Press on nails zijn vaak veel goedkoper dan een salonmanicure. Dit doordat je de set nagels wel 3 keer opnieuw kunt dragen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dus, hou je meer geld over voor andere leuke dingen.

Ready to Press On?
Durf jezelf te verwennen met een set press-on nagels en beleef het gemak van trendy nagels zonder stress! Kies jouw favoriete stijl, van casual tot chic en laat je nagels stralen zoals nooit tevoren.

Durf jezelf te verwennen met een set press-on nagels en beleef het gemak van trendy nagels zonder stress! Kies jouw favoriete stijl, van casual tot chic, en laat je nagels stralen zoals nooit tevoren.

Lees veer

Tutorial: Hoe verwijder je press on nails

Tutorial: Hoe verwijder je press on nails

Tutorial: Hoe plak je de nagels

Tutorial: Hoe plak je de nagels